2021

uit 2021 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Wake up to a brave new world

2021

Een spel van zeer dunne lagen over elkaar op een groot doek, wat uiteindelijk een feëriek landschap lijkt.

Green Grass

2021

Dit werk is het eerste van de serie FIFTIES. Een hele andere richting, veel zachte kleuren, teruggrijpend naar de natuur. Ik kan hier weer spelen en alle technieken van over de jaren toepassen. Veel laag over laag, zodat het werk body krijgt en altijd verrassingen houdt. In dit werk heb ik symbolen verwerkt, zoals de Papyrus, die bij de Egyptenaren voor voorspoed, gezondheid en geluk stond en het Egyptische symbool voor de aarde. Ook heb ik een Afrikaans symbool gebruikt, de Mmusuyidee, wat staat voor voorspoed, het uitbannen van tegenslag en geluk.

Cerise

2021

Het tweede werk van de serie FIFTIES. Ik speel met kleuren, vormen en lagen en de definitie kwam in het schilderij door mark making. De kleuren zie ik momenteel in mijn tuin..

All over me

2021

Dit is het eerste werk uit mijn serie "Pebbles" Vloeiende vormen in een bij elkaar passend palet van aardetinten. 

Touching me softly

2021

Vergeleken met mijn vorige schilderijen is dit werk leeg en rustig. Het is vloeiend en nodigt uit tot aanraken. Door een ander palet voelt het warm en het geeft de ruimte om je gedachten te laten dwalen.

The air I breathe

2021

Het tweede werk uit de serie "Pebbles", lucht en water kleuren, die om en over elkaar buitelen. Misschien maak ik meer van deze werken, maar ik ga het dan iets losser invullen.

Let me tell y'about the birds and the bees- Budding Nature

2021

Soms ontstaat het werk op het doek precies zoals je het in gedachten had. Dat is hier het geval! Budding Nature is een fris, nieuw en levendig lenteschilderij geworden Budding Nature ready to go how I love your tender beauty

The stream will take us home

2021

Dit is een groot werk, 150cm breed en 50 cm hoog, op een 3D doek. Zee, golven, lucht, natuurlijk veel blauw, maar ook veel beweging. Ik had vooral zin in beweging. Gedurende het schilderen luisterde ik veel naar The Sea van Haevn,  daar komt uiteindelijk ook de titel vandaan.  

Blue Velvet

2021

Een verandering in kleur. Blauwtinten zijn opwekkend en geven energie, daar had ik zin in. De eerste van een serie van drie, deze gecombineerd met lila, de volgende twee met geel. VERKOCHT

Blue Bayou

2021

Nummer twee uit een serie van drie waarin blauwtinten centraal staan. Veel detail en laag over laag. VERKOCHT

Electric Blue

2021

Het derde werk uit de serie, iets rustiger. VERKOCHT

Abstract landscape

2021

Organische vloeiende vormen en aardetinten in een groot landschap. De verschillende tinten in 1 palette zorgen voor een geheel, maar je moet het werk eigenlijk van dichtbij zien om alle details waar te kunnen nemen. Met de wat donkerder kleuren is het toch een licht doek gebleven waar steeds weer iets nieuws in te ontdekken valt.